Descripció

Taula CH110
A l’escriptori CH110, Wegner il·lustra un altre costat del seu talent per al disseny de mobles en la reunió de la part superior de la taula, rails i dos calaixos esvelts en un gran element de coloració, descansant sobre dues potes primes de suport en acer pla inoxidable. Els calaixos estan equipats amb mànecs delicats i distintius en acer inoxidable i acabats amb articulacions de cua. Cadascun està pràcticament dividit amb un equipat amb una safata petita amb un fons arrodonit destinat a emmagatzemar coses petites i precioses.
El CH110 va ser creat el 1970 com a part de la sèrie CH100 de Wegner, que va ser rellançada el 2008 en la celebració del 100è aniversari de Carl Hansen . Søn.

 

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.