Descripció

Taula Professor PK52
Poul Kj.rholm va dissenyar la taula PK52 Professor quan l’Acadèmia necessitava una sèrie de taules per a professors i estudiants. Basant-se en la seva experiència en la creació de gabinets, Kj.rholm va desenvolupar una nova estructura de taula que mostrava el seu domini de l’acer i la fusta. Les ferrules metàl·liques separen l’acer i la fusta per donar a aquest escriptori un aspecte dinàmic i lleuger. A més, el tauler és reversible, permetent a l’usuari treballar a banda i banda, o utilitzar un costat per a treballar i l’altre per a menjar o entretenir.
La Taula Professor PK52 també està disponible en una mida més compacta com el PK52A Student Desk. Un calaix opcional en ambdós escriptoris ofereix un elegant espai d’emmagatzematge, i ambdós poden fàcilment doblegar-se com a taules de menjador.

 

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.