Descripció

Taula Dining CH322 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son

La taula de menjador CH322 de Hans J. Wegner té una taula rectangular de fusta massissa amb una vora vertical i un marc d’acer inoxidable amb potes desmuntables. La taula de menjador consta de dues parts que es poden separar.

La unió entre les dues meitats de la part superior és gairebé invisible ja que segueix les vetes naturals de la fusta.

El marc té potes arrodonides amb protectors de terra a la part inferior de les potes, i les potes es fixen directament a la placa de la taula a la part superior.

L’estabilització de la construcció de la taula hi ha dos raïls plans d’acer. Aquests es donen forma, es dobleguen i es munten amb cada parell de potes en un cavallet a cada extrem de la taula utilitzant cargols diferents.

El versàtil CH322, amb seients per a sis persones, es pot ampliar amb fins a quatre fulles d’inserció, permetent un total de 14 seients. El disseny flexible fa que la taula sigui adequada per a grans reunions, reunions i conferències.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.