Descripció

Taula Dining CH327 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son

La taula de menjador CH327 de Hans J. Wegner de 1962 és un bon exemple de com la creativitat combinada a més a més amb una excel·lent artesania pot donar lloc a un disseny diferent i emocionant. CH327 és una taula de menjador de fusta massissa amb vores suavitzades i potes arrodonides que es fan més estretes cap a terra.

Les vetes de la fusta segueixen la longitud de la taula, que està sostinguda per 3 raïls diferents.

Les potes i les lliteres asseguren l’estabilitat de la taula transversalment mentre que les baranes laterals fan el mateix en la longitud.

CH327 està disponible avui en dues longituds: 190 cm per a sis persones i 248 cm per a vuit persones. Ambdues taules es poden ampliar a cada extrem amb una placa d’extensió de 40 cm d’amplada, augmentant el nombre de seients a 10 i 12. L’elegant taula CH327 Wegner és apta per ser utilitzada tant com a taula de menjador com de reunió. També es pot fer servir fàcilment com a escriptori.

 

Mides: 190x95cm, H72cm

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.