Descripció

Taula Dining CH337 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son

La taula de menjador CH337 de Hans J. Wegner de 1962 està feta de fusta massissa.

Amb la seva forma acollidora i la possibilitat d’ampliar els seients a 8, la taula és adequada tant per a l’ús diari com per a festes. A més a més el disseny es caracteritza per la seva taula el·líptica finament processada i les seves elegants potes afilades. La forma harmònica de la taula sòlida és una de les característiques més atractives.

Tanmateix amb les vetes creuades de la fusta, gairebé no es veu la unió entre les taules.

Els raïls horitzontals es col·loquen en angle per suportar i controlar la fusta de manera òptima. S’han format de tal manera que són més alts a les articulacions amb les cames per donar un suport òptim i més baixes on es necessita espai per a les cames. CH337 és una d’una sèrie de tres taules de la mateixa amplada, però amb diferents longituds.

Mides: 140x115cm, H72cm

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.