Descripció

Taula menjador Roll reuneix en una mateixa peça solidesa i lleugeresa. Aquesta és una més de les taules menjador de disseny de la firma basca Treku.

Així el seu disseny amb els peus cilíndrics en roure massís que moren en un taulell de contraxapat amb un prim perfil. També, el detall de la unió dels peus amb el taulell seguint la seva corba proveeix a la taula Roll de la seva singular personalitat.

Comentar que,  el taulell pot ser en fusta de roure i noguera o en fènix. Els peus són sempre en roure massís en diferents acabats. El cant de la taula és del mateix acabat que els peus.

Les formes i proporcions de la taula Roll combinen el modern amb el clàssic i gràcies a això respira un aire d’atemporalitat.

Finalment només comentar que aquest és un producte excel·lent.

 

Els acabats dels productes Treku són sempre excel·lents tant en les fustes, xapes, com laques, teixits…

Consulta Acabats > 

Treku.

Treku mobles: tradicional i contemporani.

La marca prové del cognom basc Aldabaldetreku i avui dia és la tercera generació d’aquesta família l’encarregada de dirigir l’empresa, heretant així la millor de les tradicions: dedicar-se a una professió apassionant.

Durant aquests anys -més de mig segle d’història- han estat partícips de múltiples vivències. Algunes dures, com les diverses crisis econòmiques que han assotat a l’empresa. També les increïbles inundacions que van patir en els anys 1953 i 1983. Però, sobretot , queden en la memòria les bones experiències, els llaços d’amistat dins i fora de l’empresa, el reconeixement de molts clients fidels i la il·lusió d’arribar a nous mercats …

Gràcies a l’après de les seves primeres generacions, Treku ha sabut integrar en els seus productes el contemporani amb el tradicional, incorporant detalls que ens retrotrauen a altres temps.

Actualment, Treku continua ampliant el seu coneixement gràcies al contacte amb altres països, continents i cultures de les que, dia a dia, segueix aprenent.

Treku fabricant de mobles del País Basc. Mobles atemporals fabricats amb xapes naturals de fusta. Laques de gran qualitat. Amb molt de respecte converteixen la matèria prima de la Naturalesa en mobles de disseny.  Ho fan amb constant evolució des de fa més de 50 anys. Les seves col·leccions marquen tendència. La subtilesa de Lauki. La naturalitat de Aura. El prestigi de Kai. L´encant de Bel. Finalment, la singularitat de taules i complements.