Descripció

Tauleta auxiliar CH417

 

La Taula de Safates CH417 de Hans J. Wegner combina dues parts simples – una safata rodona reversible i una base d’acer inoxidable col·lapsable – en una solució intel·ligent i fàcil d’emmagatzemar que és alhora senzilla i pràctica.

 

La safata de llum té una vora de roure de color natural que està disponible en una versió amb laminat negre en un costat i blanc en l’altre costat o amb una aparença clara a cada costat. La vora de la safata està feta de veladura amb forma de roure clar. A més d’encaixar la safata, aquesta peça estreta actua com un mànec, com un solc a la safata, fent més fàcil mantenir la safata quan es porta.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La qual en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.


Quan compres un producte de Carl Hansen & Søn, estàs comprant més que un simple moble.