Descripció

La col·lecció de làmpades Lumiere és una relectura en clau contemporània de la clàssica pantalla. El llum de taula Lumiere s’ha convertit en una icona de disseny caracteritzat pel preciós difusor en vidre bufat unit a un inconfusible trípode en alumini.
Un difusor en preciós vidre bufat de grandària important converteix el llum dempeus Lumiere XXL en una peça adequada tant per a la lectura com per a la il·luminació d’interiors. Una selecció cromàtica molt actual. Amb, al costat del clàssic blanc, un gris i un marró que, amb el llum apagat, es mostren agradablement frescos, i que s’omplen de calor quan està encesa.

 

Foscarini

Foscarini lighting és un exclusiu i molt interessant fabricant de productes d’il·luminació. Així que ha gaudir dels seus dissenys.

El “saber fer” d’un territori que ha fet possible el naixement de productes d’extrema qualitat.

Si Foscarini existeix, és també gràcies a la seva ubicació geogràfica.

No només la zona de Venècia amb la seva excel·lent producció de vidre, sinó també tot el teixit d’empreses d’artesania del centre-nord d’Itàlia, cosa que ha propiciat la formació i la prosperitat dels districtes industrials. La relació amb el territori és fèrtil, basada en la reciprocitat. Seleccionem Maestrie, la millor experiència, les habilitats més remarcables, per donar forma als nostres projectes. Així, ajudem sovint a les petites empreses a sobreviure, a viure i a créixer. La nostra “pràctica manual” també té un valor social: vol dir preservació.

Maestrie

Maestrie és la història de l’elecció pràctica que també és una filosofia de pensament.

La narració del saber fer artesà gràcies al qual algunes de les icones de Foscarini han cobrat vida. Un homenatge a la capacitat productiva d’aquestes petites i mitjanes empreses de Made in Italy, a qui recorrem, de tant en tant, per complir els requisits dels projectes. Es tracta de la col·laboració, però també d’un repte mutu: explorem la riquesa de recursos i els límits de la tradició, a la recerca d’aquell signe que serà el vehicle de sentit, de la idea inicial, en el producte acabat.