Descripció

Un sofà sistema modular amb peus amb línies fluïdes fetes d’un aliatge metàl·lic, Krisby defineix la seva identitat mitjançant dos reposabraços desmuntables. La versió més informal és suau i plena de plomes, mentre que la més formal té vores enquadernades.

Dissenyadora:
STEFANO SPESSOTTO

Ditre Italia

Empresa

Primer de tot, comentar que Ditre Italia és una empresa que compta ja amb 40 anys de vida. Així, l’art es converteix en història.
Evidentment, cada producte compta amb 40 anys d’història vinculats a l’artesania tradicional. També, el laboratori es torna cada cop més organitzat i, tanmateix, per respondre a una sol·licitud de productes personalitzats, es converteix en una important empresa artesana i seriada. A més de les habilitats emprenedores, Ditre Itàlia confirma, any rere any, una actitud de detall i d’artesania. Es distingeix per les seves col·leccions. La història d’ahir és la singularitat d’avui.
40 anys. L’art es converteix en història.

Valors

Ditre Itàlia és una empresa formada per persones. Escoltar, compartir, experimentar. Els nostres productes neixen d’una ànima que és la pedra angular del nostre treball creat per homes apassionats. Aquest, a més, realitzen no només objectes, sinó artefactes per viure, superfícies per acariciar. El sofà és una experiència. També, un viatge pels estils de vida que ens envolta en una activitat que mai no acaba. La nostra curiositat i experiència genera el desig de continuar aquesta aventura especial.

Home i tecnologia

Sempre és l’home que genera un control constant de tot el cicle de producció. Per tant és l’home qui controla des de la fusteria, fins al tall de cuir, fins a l’embalatge. Evidentment, cada fase de construcció del sofà es caracteritza per processos d’artesania que respecten l’atenció al detall i processos tecnològics com el tall electrònic. Evidentment, sempre és la destresa i l’ull de l’home qui finalment domina i controla el nostre procés de producció.

Qualitat pura

Finalment, fabriquem productes d’alta qualitat de conformitat amb els estàndards més estrictes. Per a això només fem servir cuirs d’alta qualitat i tecnologies d’avantguarda. Un cicle de qualitat total en constant respecte dels paràmetres per a la realització de l’excel·lència.