Descripció

Taules de centre Hiru son un excel·lent producte de la firma Treku.

‘Hiru’ significa ‘tres’ en basc. Tres són els suports sobre els quals se sustenta aquest disseny de l’estudi de Manel Molina. Tres són, també, les mides i models disponibles d’aquesta peça de mobiliari ideada per ser utilitzada com a tauleta auxiliar o tauleta de centre.

Gràcies al joc de mides dels tres models de Hiru (amb tres diàmetres de tapes i tres alçades diferents de potes), la tauleta s’adapta a tot tipus d’espais com a moble de suport o, fins i tot, com a tauleta de centre.

A l’hora de personalitzar les peces, és possible dotar el taulell d’un color i els peus d’un altre to diferent, aprofitant la varietat d’acabats de Treku.

Treku.

 

Els acabats dels productes Treku són sempre excel·lents tant en les fustes, xapes, com laques, teixits…

Consulta Acabats Treku>

Treku.

Treku mobles: tradicional i contemporani.

La marca prové del cognom basc Aldabaldetreku i avui dia és la tercera generació d’aquesta família l’encarregada de dirigir l’empresa, heretant així la millor de les tradicions: dedicar-se a una professió apassionant.

Durant aquests anys -més de mig segle d’història- han estat partícips de múltiples vivències. Algunes dures, com les diverses crisis econòmiques que han assotat a l’empresa. També les increïbles inundacions que van patir en els anys 1953 i 1983. Però, sobretot , queden en la memòria les bones experiències, els llaços d’amistat dins i fora de l’empresa, el reconeixement de molts clients fidels i la il·lusió d’arribar a nous mercats …

Gràcies a l’après de les seves primeres generacions, Treku ha sabut integrar en els seus productes el contemporani amb el tradicional, incorporant detalls que ens retrotrauen a altres temps.

Actualment, Treku continua ampliant el seu coneixement gràcies al contacte amb altres països, continents i cultures de les que, dia a dia, segueix aprenent.

Treku fabricant de mobles del País Basc. Mobles atemporals fabricats amb xapes naturals de fusta. Laques de gran qualitat. Amb molt de respecte converteixen la matèria prima de la Naturalesa en mobles de disseny.  Ho fan amb constant evolució des de fa més de 50 anys. Les seves col·leccions marquen tendència. La subtilesa de Lauki. La naturalitat de Aura. El prestigi de Kai. L´encant de Bel. Finalment, la singularitat de taules i complements.