Descripció

Moble menjador Lauki a terra és un excel·lent producte de Treku.

Lauki és un programa de mobles dissenyat per Ibon Arrizabalaga.

El prim perfil de les caixes de gruix 0,5 cm així com la trobada a biaix de totes les peces són els trets que fan del Lauki una col·lecció extremadament refinada i elegant.

La col·lecció Lauki està composta de múltiples caixes que es poden posar a terra, apilar entre elles i penjar a la paret. A més, s’ofereixen en una gran quantitat de mesures, acabats i funcions (calaixos, portes, mòduls oberts ). Tot això permet crear infinitat de configuracions vàlides per a qualsevol estada.

Per exemple, un sol mòdul pot ser utilitzat com tauleta al costat d’un llit o com calaixera per a una oficina. Amb uns pocs mòduls podem configurar una solució per al rebedor o qualsevol altre racó de la casa. I amb diversos mòduls podem configurar un moble per a la televisió, un aparador i fins i tot una còmoda per a l’oficina.

Obviament Lauki és una excel·lent eina de treball per interioristes i altres professionals de l’espai. I tanmateix el Moble menjador Lauki a terra és una  molt bona solució per espais que cerquen producte fresc, informal i actual.