Descripció

Moble Tv Area simplicitat en blanc i roure és un bon producte de la firma Ciurans.

 

Ciurans.

Fabriquem mobles moderns i elegants. Dissenys atemporals en xapa de fusta natural i laques. Xapes naturals com el roure, el cirerer, eucaliptol, noguera… i laques color NCS a escollir pel client.

Oferim mobles estàndard o a mida. Comptem amb un ampli programa modular de peces estàndard però si no és suficient podem realitzar qualsevol disseny de moble realitzable amb els nostres materials.

Alhora, des de la no nostra fundació el 1925 hem apostat per l’última tecnologia, un disseny actual i pràctic. A punt per encaixar en els menjadors, sales i habitacions.

Així, els convidem a gaudir de les nostres col·leccions: Area i Nòrdic.

Area

L’elegància i el bon gust tenen la excepcional qualitat de perdurar en el temps. Disseny i sofisticació són només algunes de les qualitats que es desprenen de les linies rectes i sobries del model AREA. La qualitat, el denominador comú en tots ells. Aquell disseny d’ahir i avui, marca una tendència. I es que, des del seu llançament fins avui, ha sapigut adaptar-se els canvis i exigències que estem vivim actualment.

Nordic

Nordic Collection és una col·lecció de mobles dissenyada per Martí Nualart i fabricada per Mobles Ciurans. Tanmateix la col·lecció Nordic ha estat dissenyada per adaptar-se a qualsevol espai interior. Amb un disseny minimalista i un aire fresc i natural, aquest programa de mobiliari proporciona sol·lucions. Supera les expectatives dels consumidors més exigents.

 

Finalment comentar que si aquest Moble Tv Area simplicitat en blanc i roure és del vostre gust quasi segur el podem adaptar a la seva llar.